Trio Bluff Logo

Recensies

De onderstaande recensies zijn extracten van mails die we van enkele mensen hebben ontvangen naar aanleiding van optredens die we in hun opdracht hebben gegeven. We hebben de toestemming gekregen om hun commentaren op deze site te plaatsen, waarvoor onze oprechte dank.

Prachtig Valentijnsoptreden, rustig begonnen met muziek waar jong en oud kon van genieten en daarna volle bak ambiance met een volle dansvloer als gevolg. Heel goed opgebouwd optreden met drie, driesterren muzikanten.""

Jan, Betekom


Eigenlijk hebben we er geen woorden voor! Zowel het ingetogen optreden tijdens de viering, als het mini-concert tijdens de receptie waren verBLUFfend! Heel veel gasten hebben gevraagd waar wij 'dat goed groepke' hadden gevonden, we hebben met plezier jullie gegevens doorgegeven! Trouwen doen we maar een keer, maar wij denken zeker aan jullie voor de eerstkomende feestgelegenheid of jubilee. Bedankt voor het maatwerk, het brengen van onze favoriete nummers, de kans om mee op te treden en het op gang brengen van de ambiance die heel de avond heeft verder geduurd! Aanrader voor alle trouwers : vraag deze mannen zowel voor de viering àls voor de receptie!!!"

Katia en Dimitri, Sleidinge


"We hebben er geen woorden voor over. De 16de verjaardag van onze zoon was aangevuld met schitterende, prachtige muziek. Momenten om NOOIT meer te vergeten. Ik wou dat we nog een feestje hadden gewoon om jullie terug aan het werk te zien en te horen. ‘t Was machtig hoe we met bijna 90 man letterlijk op tafel te stonden dansen. Om zo'n grote bende mee te doen gaan in de volle ambiance was fantastisch voor een zééééér geslaagde avond. We popelen om jullie gauw terug te zien. EEN ECHTE AANRADER!!!!!!!"

Linda, Brugge


"Jullie hebben onze BBQ-avond naar een onevenaarbaar niveau getild!!! Bedankt, gasten en zeker tot later... En voor alle organisatoren die hun feest een extra dimensie willen geven, zoek niet verder: boek gewoon Trio Bluf en het feest kan gewoon niet meer stuk !!!"

Ivan, Oedelem


"Amai mannen, we hebben jullie gezien in Schoten. Zo'n afwisselend programma, zo leuk en zo naturel gebracht, met bluf en lef. Ik kan jullie alvast vertellen dat mijn dochter, die even solo mocht spelen op de gitaar, heel wat te vertellen had in de klas. Jullie naam is alvast bekend geraakt! Hopelijk komen jullie nog eens terug, dan zullen we zeker van de partij zijn."

Greetje, Schoten


"Onze trouwdag is inmiddels twee maanden geleden maar dat wil niet zeggen dat we jullie vergeten zijn hé!!! ;-) Integendeel, mede dankzij jullie werd onze "Midsummer Night's Dream" een onvergetelijke dag! De receptie was sfeervol, gezellig en keitof, en de muziek was super, alle gasten waren vol lof over "dat ongewoon bandje"! En last but not least : onze ceremonie, waarin jullie het beste van jezelf gaven... alle songs die wij hadden uitgekozen... De max!!! We krijgen er nog steeds kippevel van. You guys are the best, thx voor alles, jullie zijn drie keitoffe gasten. We kijken nu al uit naar het volgende feestje... Met jullie erbij natuurlijk!!!"

Cristophe, Brugge


"Super, geweldig, prachtig, fantastisch, ongelooflijk, nooit te vergeten, sfeervol, kippenvelmomenten, genieten, ... we vinden niet genoeg superlatieven voor jullie optreden op ons trouwfeest gisteren! Vanaf het eerste nummer was de sfeer onmiddellijk gezet, iedereen deed mee, zelfs mensen die normaal nooit durven bewegen op de muziek!! Het was indrukwekkend hoe vlotjes jullie optreden vloeide, alsook de onverwachte tussenkomsten met de gasten. De liedjes waren super, de sfeer was verbluffend! Dank u, Trio BLUF! Julliebezorgden ons met jullie optreden een schitterend feest!!"

Ils en Nick, Merksplas