Trio Bluff Logo

Waarom kiezen voor Trio BLUF?

Singer

Trio BLUF is de band in het publiek: door het gebruik van draadloze gitaren en microfoons begeven de muzikanten zich in het publiek en is deze dynamische live-band volledig mobiel.

Trio BLUF maakt van je evenement een visueel pareltje: het gebruik van lichtgevende, compacte podia geeft elke locatie een unieke, visueel verbluffende meerwaarde.

Trio BLUF brengt aanstekelijke live-muziek in een hoogst origineel concept: deze unieke coverband reist doorheen de meest diverse muziekgenres en garandeert een dansende menigte dankzij de opmerkelijke percussie en de mix van akoestische gitaren met hippe, moderne instrumenten.

Trio BLUF geeft het publiek de mogelijkheid om zelf de nummerkeuze te bepalen: er worden aanvraagkaartjes voorzien waarop men favoriete artiesten of nummers kan schrijven. Op deze manier bepalen de aanwezigen deels hoe het optreden zal verlopen, een interactief concept dat inslaat als een bom! Het trio staat er ook op om muzikale trends op de voet te volgen, zodat de nieuwste hits onmiddellijk in de set gebracht kunnen worden. Beeld en geluid vindt u op onze mediapagina.